понеделник, 29 април 2024 г.

Венера в Телец, 29.04 - 23.05

 Благодарение на Венера, ще запомним май 2024г като време на важни уроци и намиране на нов смисъл в живота, работата, личните ни отношения. Време на творчество, създаване на артистични шедьоври и достигане до бленувани от нас духовни дълбини и висоти. Най - ценното е, че ще имаме реалната възможност ( особено при съюза на Венера в Телец и Сатурн в Риби около 13.05 и около 18.05, при прегръдката на Венера и Уран в 23*Телец ) да разчистим пространството вътре в нас и около нас, да посадим семената, които искаме да дадат цвят и плод в нашата житейска градина в следващите месеци и години.

Основните предизвикателства, на които следва да отговорим с морал, лоялност и подкрепа на живота, идват около 1.05, при провокациите между Венера в Телец и Плутон във Водолей : на самата дата е добре да не се поддаваме на нагона и страстите си ( в личен план : без аборти и секс за пари, за игода, за отмъщение ). В обществен план - да пазим децата си и да не ги прогонваме от домовете си, а и от родината им. Хубаво би било да се замисляме какъв пример им даваме с поведението и философиите, които им внушаваме - често големите ( родители, учители, "шоу звезди" с много почитатели, са по - незрели и материалистични от децата ). Това както и да е, по - голямото зло е, когато унищожаваме идеализма и стремежа към истина, към човеколюбие у децата. Лошо за нас, лошо за тях, лошо за бъдещето ни заедно.
23.05 пък е светлото време, в което много благодат, и материална, и небесна, ще се изсипе върху всички ни. Можем да играем игри на късмета, да творим, а колелото на добрата съдба се завърта и дарява щедро своите избраници. Не се вълнувайте, всичко е за служено и ще можем максимално, всеки един, да се възползваме от шанса си. Ако знаехме, че желанието ни непременно ще се изпълни, какво бихме си пожелали? Защото - да, то ще бъде реализирано.
Можем да направим опит - около 13.05 си пожелаваме, около 23.05 - то е вече реалност.
Венера в Телец е щедра към всеки от нас сега. Наказва само ( да, "само", защото може да е и много по - лоша в царството си ) лъжа, предателство и неуважение - колко от тях има в нас, ще разберем и ще изболедуваме около 1.05.
След което Венера ще отвори вратите към мечтаната от нас съдба. Дали ще тръгнем по тази златна пътека, вече зависи от нас. Пожелавам да изберем радостта в себе си и за себе си, защото по - плодородна почва не сме имали и няма да имаме скоро. И ние, и обществата ни, и нашата майка Земя. Нека прилагаме - добра дума желязна врата отваря. И нека не се страхуваме да живеем на практика мечтите си.



Няма коментари:

Публикуване на коментар