неделя, 21 април 2024 г.

22 - 28.04, следвай светлината на пътя си

 Началото е поставено, следва - влизане във вихъра. Вече така се случват процесите в нас и край нас - всичко е флуидно, пластично, лично. Умът се слива със сърцето, Духът води, материята се превръща в нова материя. Човешката ни природа също. Тази седмица ще е различна, с по - силни амплитуди надолу и нагоре, такива ще са и следващите две седмици. Предстои ни пълнолуние в Скорпион в първите часове на 24.04, на 26.04 Меркурий в Овен става директен и много огън и вода в края на седмицата, изпит по вътрешна яснота. Пълнолунието в Скорпион нагорещява страстите ни до краен предел, но без гмурване надолу няма изплуване нагоре. Да бъдем по - смели, мили, за да е утрето ни такова, каквото ние го искаме. Въпросът е - какво искаш? Ти да си добре или на другия да му е зле? Преди да си отговориш, помисли пак.

А следващите 7 дни ще вървим така -
22.04 - Луна във Везни ни кара да лавираме : "само да не съм аз". Нека другият вземе решението, нека той да е виновен. Няма проблем - той ще си тръгне, той ще играе "лошия" в общия ви филм. Потърпевши, за дълго или за цял живот, ще сте и двамата - в любовта, в бизнеса, в живота. Днес не бива да правим компромиси със себе си. Не бива да поставяме ултиматуми - на себе си също.
23.04 - Днес, особено следобед и привечер, ни е нужен силен самоконтрол. Поддаваме се на сянката в себе си, влизаме в провокация и борби с неподходящи хора, тълпи и същности. Стоим си вкъщи, не действаме, водени от афектите си. И изобщо, кога ще започнем да търсим начини да управляваме и направляваме себе си, а не другите? Такива практики има достатъчно - важното е да ги правим. Цигун, йога, дао, исихазъм, упражненията на Учителя Беинса Дуно. Време е да се събудим, любими хора.
24.04 - стартираме с пълнолуние в Скорпион. Мистично, трансмутиращо време ще са следващите две седмици ( и следващите ни два живота във времето, поне). Добра карма ще застигне заслужилите - още днес при някои. Там, където е почистено, ще дойде още от същото. Днес мнозина ще се помирят. Или поне ще си премълчат, което за някои си е истински подвиг - и е съвсем навреме.
25.04 - днес и утре са си магически дни. Ще има и от трудното ( особено днес, на 25.04 ), и от зареждащото ( на 26.04 ). Който страда, да се радва - изгаря му лошото сега. Който загуби пари, закъснее, не успее - радвайте се, по - малкото зло е. Пуснете си любим филм, помогнете на нуждаещ се и не го мислете.
26.04 - днес, който има да взема, ще му се даде. Може да е от друга посока, но затова пък е точно навреме. Може днес да ни се сбъдне мечта, да получим позиция, трибуна, нов, по - качествен живот.
27.04 - Луната в Стрелец днес ни прави много самоуверени, дори лекомислени и това ще ни вкара в сериозни неприятности. Не даваме акъл на по - възрастни, по - опитни и по - мъдри хора от нас. Който е патил, той умее да учи и да уважава. Който не е патил, днес ще навакса с проблемите.
28.04 - много фалш, манипулации и самозаблуди ще има днес. Не се доверяваме на внезапно наследство, не даваме пари на никого и за нищо. Пазим си здравето, пазим си сърцето и дома от мошеници и демагози. Идеален ден за медиен детокс - без интернет и най - вече без новини.
Интересна и доста успешна ще е седмицата за нас, мили приятели. Наблягаме на добрините и чистим дома и тялото си. И благодарим за благините, които идват при нас в следващите поне седем дни.



Няма коментари:

Публикуване на коментар