понеделник, 6 май 2024 г.

6 - 12.05, активиране

 Предстои ни една светла, много благодатна седмица, мили приятели - ще ни радват добро настроение, нови възможности и подем в делата и желанията ни. Можем да постигнем пробив в живота и важните за нас отношения, проекти, в посоката ни напред. Всяка добра мисъл, добро чувство, добродело, ще са двойно по - силни и ефективни, идеално време е и за украсяване на дома, за мигове на почивка и грижа за себе си, особено при жените : нашата ласка и мил поглед осмислят много и личния, и живота на семействата и любимите ни хора. Добро време и за създаване на защити ( ритуали, амулети ) за близките, за всички ближни, за нашата майка Земя.

Очаква ни и новолуние в Телец на 8.05, което поставя на съвсем нова и градивна основа отношенията ни : със себе си, с партньорите, с обкръжаващите, с нашето тяло. Най - добрият, най - верният ни приятел тук, в този живот, е нашето тяло, пластовете енергия и съзнание в него, които можем да превърнем в наши сътрудници. Много мъдрост живее в нас, още тази седмица можем дълбоко и продуктивно да се свържем с нея.
Ето така -
6.05 - идеите и решимостта, които ни идват днес, са верни, смели, с бърза и успешна реализация. Мислим и избираме мащабно, избираме си по - доброто, по - високото ниво, към което да се стремим, което заслужаваме и което ни принадлежи. Ако го изберем.
7.05 - денят е богат на емоции. Може да ни зарадва признание, познание, идващи от по - мъдри хора, от родители или управляващи, работодатели. Добре е да сме по - умерени и практични в претенциите си към околните и към обстоятелствата, в които сме. Ако искаме промяна - силата ни е в нашето сърце, в нашите ръце. Особено привечер - идеално време за релакс, масажи, ароматерапия, за разкрасяване на тялото и отваряне на сърцето, нашето и на любимия, на близките. Добро време за даване и получаване на любов, топлина и благодарност. Най - доброто време за вечер "по женски" с приятелки, сестри, дъщери.
8.05 - много хубав, благ ден. Имаме новолуние в Телец сутринта ( 6:21ч ) и много топлина, позитивни обрати, разкрития, печалби, творчество и удовлетворение в следващите часове от деня. Можем да постигнем помирение, неочаквана печалба, разрешаване на сложна ситуация в наша полза. Ще активираме благодатта си - заповядайте в програмата "Активиране на цялото, което си", започва днес и до 10.05 заедно ще съберем и разберем пътя си. https://fb.me/e/1XUYw7A9X
9.05 - Луната вече е в знак Близнаци и ни предлага активен, зареждащ ден : подходящ за действия, за постигане на своите амбиции, за опознаване на средата, в която сме, и на възможностите в настоящето и в бъдещето ни.
10.05 - особено до обед е желателно да сме по - внимателни какво и с кого споделяме, какво и как казваме или правим. Можем да загубим ценна за нас подкрепа или покровителство. Нека сме по - съсредоточени в ежедневните си задачи и цели.
11.05 - много суета и нерви днес. Склонни сме към меланхолия, към грешни избори, самозаблуди, чувстваме се обидени и онеправдани. Добре е да се стремим към повече спокойствие, да не влизаме в емоционални разговори и изясняване на отношения ( с мъже, съпрузи, синове, с близките хора - отнася се и за жените, и за мъжете, само ще се нараним взаимно в този ден )
12.05 - ето го подходящото време за общуване, споделяне, за любов и вземане на решения, добри за нас лично, за връзките и семействата ни. За правене на добро на ближните хора, животни, природа. И за намиране на належащи нови решения, нови начини да живеем добре заедно.
Тази седмица не само ще го желаем, а и ще започнем да го живеем на практика - настоящето като сбъднатата мечта на бъдещето ни. Радост, благост и благодарност да имаме : дарява ни ги предстоящата ни седмица, да им се насладим.



Няма коментари:

Публикуване на коментар