неделя, 28 април 2024 г.

29.04 - 5.05 : как правим изборите си?

 Да, предстоящата седмица е специална, и от астрологична гледна точка - Венера влиза в царството си, Телец, на 29.04, на 30.04 Марс събужда рицаря в нас, на своето поле, в Овен, а Плутон от 3.05 тръгва ретроградно, за да ни преведе за последно, през 2024г, по моста от миналото към бъдещето. Какво знаем ние за бъдещето? Какво сме готови да създадем в него? Но най - вече : готови ли сме да се отделим от миналото, и то не с гняв, а с благодарност и любов?

Важни въпроси, на които ще бъдем подтикнати в следващите дни да помислим сериозно и да приложим конкретно решение.
Седмицата ни носи материални и финансови успехи, постижения, желани резултати и - грешни стъпки ( особено на 1 и най - вече - на 2.05 ). Предстои ни Великден, не традиционен, а извънреден праг, събитие, факт. С важни знаци за бъдещето ни, лично и общо. Не е страшно. Навреме е. А всичко, което е навреме, е добро. И всичко винаги е навреме.
Как ще е в предстоящата седмица -
29.04 - активен и резултатен ден. Неподходящ за налагане на личното мнение и за грубо отношение към другите. С ясен ум и план днес ще постигнем много повече : разбирателство, стабилна подкрепа от висшестоящите и : здраве за нуждаещите се. А сега те са доста.
30.04 - ден на приятни изненади, на находчиви и ефективни делови и лични решения. Финансови печалби, успешни преговори, ден - подарък и за бизнесмени, и за творци. Важното е днес да сме фокусирани, активни и правещи добро. Винаги има на кого да помогнем - със средства, с жест, с подходяща дума, със създаване и споделяне на конкретна стратегия, система и програма. В тази връзка - заповядайте на 30.04, от 14ч на среща в Астрологичен салон на тема : "Активиране на цялото, което си", програмата ни за 8 - 10.05 : https://fb.me/e/1XUYw7A9X.
1.05 - май месец ще е взривообразен за нас и за света, който бяхме изградили/бяха изградили за нас. Ще е много по - леко за всеки и всички ни заедно, ако избираме промяната в различните ситуации и сме креативни и лоялни на идеалите си ( достатъчно хора ги имаме, а един буден е по - мощен от 1000 спящи, добре е да го помним ). Днес, 1.05, не е ден за митинги, демонстрации и бунтове. Мислим конструктивно, защото днес си постиламе за едни 19г напред. Та да си постелем добре, доколкото ни е възможно, предлагам.
2.05 - достатъчно нервни сме, без да влизаме в спорове и демонстриране на твърдоглавие. Искате да видите доколко може да се прецакате сами? Е, не пробвайте точно днес, защото ще ви излезе много скъпо - и в пряк, и в преносен смисъл. По - добре наблюдавайте внимателно къде са слабите места в живота ви и си правете съответни изводи.
3.05 - изключителен ден, откъдето и да го погледнеш. Случва се това, което трябва да се случи. Отваря се всяка врата пред нас - и в личен, и в делови, и в социален план. Ще се възползваме ли? Е, ако не друго, да послушаме интуицията си, тя знае пътя и сега. Да бъдем добри един към друг - днес, повече отвсякога, е важно за нас.
4.05 - ден на сбъднати молитви, ден на подаръци, дочакана и лечебна добра дума, среща, намиране и приемане на своята истина. Днес ще усетим, че всички сме част от едно сърце, пълно с любов към себе си, и към нас.
5.05 - много мощен ден, получаваме заряд, който ни пренася невредими там, където е мястото ни. В пространство и време, където можем да живеем пълноценно още сега. Или - в бъдеще, когато решим, че сме готови. Ние решаваме. Днес всеки, който пожелае смелост и истина, ще ги получи. Останалото зависи от всеки от нас. И от избора, който направим заедно - другата година ще дойде времето за това. Добре е да помислим сериозно - какъв избор за живота си заедно ще направим. Коя група от нас, хората, ще надделее - на миротворците, на господарите, които както винаги, са господари на всичко друго, освен на себе си, на смирените ( които ще наследят царството Божие, защото, да, царството Божие е вечно и вътре в нас е )? А може би сме дорасли да живеем в съгласие всички заедно? Дано.
Дотогава - светлоносна, плодородна, добротворна седмица ще е за всички ни, мили хора. Да се свържем с близките си, в сърцата и в домовете си, и да й се насладим.



Няма коментари:

Публикуване на коментар