вторник, 7 май 2024 г.

Новолуние в Телец, 8.05

 Настъпва на 8.05 в 6:21ч и ни дарява лунен месец, изпълнен с изобилие и възможности. С пробив в нашите представи и нагласи, което е най - големия ни шанс през 2024г - да стъпим на новата си здрава опора. Да създадем своя оазис сред плаващите пясъци на времето и идеите световни днес. В следващите две седмици ще ни радват отворени врати и нови отговори, проекти, най - важното : новото ни Аз. Малко по - мъдро, малко по - богато на ресурси и вяра, много повече живо. Достатъчно. Имаме достатъчно, за да тръгнем и да пристигнем на своето място, да приемем удовлетворението и постиженията си. Ще ги има - за някои от нас ще са в личния живот ( помирение, нов етап в отношенията с близки - братя, сестри, родители, семейство, нов поглед и разбиране към самия себе си ). За други - професионална реализация, намиране на своята работа, своето дело. Обкръжението ни се пречиства, остават верните ни приятели, съмишленици, служим на призванието си. Служим на призванието си : няколко думи, а колко много живот, заряд, колко много от нас има в тях..

Другото важно послание на новолунието в Телец е да бъдем активни и по - смели в мислите и делата си. Знаем повече за себе си и с това знание следва да оформим и прилагаме на практика новите си ценности и смисли в култура, социални ценности, материални възможности, създаващи добро, стабилно настояще и бъдеще за всеки. С повече разум, почтеност и добронамереност. Ще е богато време сега на проявление на нови тенденции, обстоятелства, неочаквани възможности за различен подход, различна житейска пътека, за лична реализация във всяка сфера от живота ни, в мечтаната от нас сфера. Добре е да обръщаме внимание къде сме към момента и накъде ни насочват знаците, синхроничностите, случайностите в дните ни през май, особено в следващите две седмици. Важно е да не разпиляваме енергията и прилива, който усещаме в нас - да не се занимаваме с изясняване на отношенията с партньори, клиенти, конкуренти : кой какво ни дължи, колко още е длъжен да ни даде, да ни подкрепи, да ни издържа. Никой не ни е длъжен - нито човекът до нас, нито животът. Ние също не сме длъжни на никого. И колкото по - рано осъзнаем, че всичко, което сме и което правим, е не наше задължение, а наше дело, наше съзидание от любов, толкова повече време ще имаме да творим, да искрим и да се наслаждаваме на дните си. На красотата, изобилието и споделеността, които срещаме по пътя си.
Новолунието в Телец от 8.05 ни дава много поводи да се радваме и да благодарим за това, което сме, което имаме и което идва при нас сега. Приемайте с благодарност и ценете, мили приятели. Всичко е за нас, за нашето израстване и реализация. Заповядайте и в програмата "Активиране на цялото, което си", където с мъдрата подкрепа на астрологията ще разгърнем още по - мощно способността си да градим и да изживяваме пълнотата си. Програма, създадена с любов и светлина, за да събужда във всеки любов и светлина -https://fb.me/e/1XUYw7A9X Започваме на 8.05 вечерта и ще умножим до безкрай даровете на най - щедрата Луна, тази в Телец. Постоянство, устойчивост, красота, ласка, "зелени ръце" - тези, от които всяко стръкче пуска здрави корени и дава богат плод. Даровете на новолунието в Телец сега са за всеки от нас, да работим, да живеем и да благодарим.






Няма коментари:

Публикуване на коментар